Praktijk Koning-Grit
Therapie, bij- en nascholing

 

 

Home 

Van harte welkom op de site van Praktijk Koning-Grit. 

Je kunt bij ons terecht voor individuele therapie en relatie- en gezinstherapie. Praktijk Koning-grit is tevens een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut voor bij - en nascholing voor professionals in de zorg- en welzijnssector. De trainingen worden gegeven in onze praktijk in Amsterdam of incompany door heel Nederland. Klik hier voor de trainingen die starten in najaar 2017.

Onze medewerkers:

Anne Koning is NVRG-geregistreerd systeemtherapeut. Zij biedt individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie. Anne heeft zich gespecialiseerd in hulp bij ouderschapsproblemen, echtscheidingsproblematiek, conflicten in gezinnen en huiselijk geweld. Daarnaast heeft zij als aandachtsgebied hulp aan regenbooggezinnen. Zie ook de site langengelukkig.org. Anne geeft tevens trainingen, supervisie en casuïstiekbesprekingen op het gebied van vraaggerichte en systeemgerichte hulpverlening en hulpverlening bij huiselijk geweld. Anne heeft mede de methodiek begeleide terugkeer (systeemgerichte hulp bij geweld in relaties) en de methodiek voor de crisisopvang Oranje Huis ontwikkeld. 

Mirjam Grit is supervisor en opleider Zij heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van de kwaliteit van de samenwerking binnen organisaties. Eerder heeft zij gewerkt als staf- en beleidsmedewerker, supervisor en maatschappelijk werker. Bij Mirjam kunt u terecht voor het begeleiden van intervisie-bijeenkomsten, teamontwikkeling en training. Mirjam verzorgt onder de naam Scènes & Zaken trainingen gericht op teamontwikkeling met werkvormen vanuit het theater. Zie ook de site scenesenzaken.nl.